Beoordelingen en ervaringen van cliënten

Hartelijk dank voor het uitvoerige en waardevolle verslag! Zo fijn dat we nu tot een verhelderend beeld komen. Daarnaast biedt je verslag ons nieuwe inzichten, wat de kijk op zaken en gedrag van M. verder verduidelijkt.

Dat je T. 'recht hebt gedaan' is, wat ons betreft, een 'understatement'. Je verslag benoemt zeer treffend de knelpunten waar we inmiddels al 4 jaar tegenaan lopen. Wij en T. willen je nadrukkelijk hartelijk bedanken voor je inzet hierin. Er is hiermee een last van T's schouders gevallen (en ook van ons). Het schept zodoende hoop en vormt daarmee een richtlijn en springplank naar voorwaartse aanpak en mogelijkheden. Dit nemen we als rode draad mee in het ondersteuningsplan.

Ik wil nog maar eens zeggen hoe fijn G., mijn man en ik jouw begeleiding tot dusver vinden. G. heeft veel vertrouwen in je en dat heeft haar erg geholpen. Ze is ergens wel blij dat helder is dat er iets aan de hand is. Ze is ook een stuk minder paniekerig. Ze vindt je erg aardig en heeft het gevoel dat je in haar belang handelt en adviseert. En dat is al het halve werk!

E. heeft het erg leuk gevonden, al die testjes en spelletjes. Ze was opgewekt en had er duidelijk vertrouwen in dat ze had kunnen laten zien, waar voor haar soms de moeilijkheden lagen. Fijn dat ze zich gezien voelt door jou!

Bijzonder hoe jouw bevindingen exact aansluiten bij hoe wij G. in de afgelopen jaren gezien hebben. Opgelucht.......

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen, direct aanmelden of gewoon meer informatie?

Neem contact op